zandstralen van oude meubelen is verleden tijd


Posted On Aug 30 2017 by

 

 

Vroeger lieten wij al onze meubels zandstralen. Maar tegenwoordig laten wij alle meubelen reinigen door de nieuwe techniek van het luchtgommen, bij Riforma in Retie. Lees er alles over op https://www.riforma.be. Ik zelf werk als begeleidster in een dagcentrum voor fysiek – en mentaal gehandicapten. Binnen het atelier bieden wij de cliënten verschillende dagbestedingen aan. 

Ze krijgen de kans om sieraden te maken, kaarsen te gieten, zeepjes te maken, wenskaarten in elkaar te knutselen en om kleine houten meubelstukken op te maken. Al deze dingen worden dan verkocht in ons winkeltje dat verbonden is aan ons atelier. En één keer per jaar in december, organiseren wij een kerstmarkt, waar ook al onze werken verkocht worden. 

De oude meubelen, die wij opmaken, kopen wij op via de kringloopwinkels. Om de zoveel tijd, gaan wij een kijkje nemen en kopen we een aantal stukken op. Die brengen we dan tot bij Riforma in Retie. Zij gebruiken de techniek van het luchtgommen om de meubelen te reinigen.

Luchtgommen is eigenlijk een techniek die de meubelen reinigt zonder schade aan te brengen. En ze doen dit aan een heel voordelige prijs. Er is echt een heel goede samenwerking tussen de twee organisaties. En we zijn allemaal erg tevreden over het resultaat van de diensten bij Riforma. Dus aan ons hebben ze zeker een goede vaste klant.

https://www.riforma.be/meubels-zandstralen

Last Updated on: January 28th, 2018 at 8:29 pm, by


Written by