Wat kost een verkoopwagen?


Posted On Dec 28 2017 by

Een verkoopwagen is als (startende) ondernemer in de ambulante handel een onontbeerlijk item. Natuurlijk variëren de kosten voor een verkoopwagen. De uiteindelijke prijs is mede afhankelijk van je persoonlijke wensen- en eisenpakket, maar ook van het soort product dat je verkoopt. Als visboer stel je andere eisen aan je verkoopwagen dan als verkoper van panty’s en sokken om maar even een voorbeeld te geven. Naast de aanschafkosten voor een verkoopwagen, heb je natuurlijk nog meer kosten waar je rekening mee moet houden. Denk maar eens aan de inkoop van de spullen die je wilt verkopen, als visboer bijvoorbeeld heb je een goede koeling nodig om je product vers te houden, maar ook een aansluiting voor stromend water en elektriciteit. Wat voor de verkoop van panty’s en sokken wellicht overbodig is. In beide voorbeelden heb je vergunningen nodig en je verkoopwagen moet uiteraard verzekerd zijn, het onderhouden van je verkoopwagen is ook een kostenpost.

Welke verkoopwagen?

Heb je de voorkeur voor een nieuwe bijvoorbeeld zelfs op maat gemaakte en zelf ontworpen verkoopwagen? Of wil je eerst ontdekken om de ambulante handel via een verkoopwagen wel wat voor jou is? Met InnovaN trailers kun je alle kanten op. Zij ontwerpen op maat nieuwe verkoopwagens, maar verhuren en verkopen ook tweedehands verkoopwagens. Wat jouw wens ook is, de professionals van InnovaN Trailers helpen je graag bij dit hele proces.

Bedenk welke vergunning je nodig hebt voor de verkoop vanuit je verkoopwagen

Natuurlijk mag je niet zomaar ergens met je eigen verkoopwagen op een markt gaan staan. Daar heb je toch echt een vergunning voor nodig, een marktvergunning. Deze vraag je aan bij de desbetreffende gemeente. Met deze vergunning heb jij het recht om bijvoorbeeld elke week op een bepaalde plek met je verkoopwagen je producten ‘aan de man te brengen’ op de weekmarkt. Met een standplaatsvergunning voor ambulante handel, mag je langs de weg je producten verkopen.

Het onderhoud van je verkoopwagen

Al je bezittingen hebben af en toe onderhoud nodig, zo ook je verkoopwagen. Door geregeld goed onderhoud uit te (laten) voeren, zorg je voor een langere levensduur van je verkoopwagen. Bij InnovaN trailers werken gekwalificeerde monteurs die je verkoopwagen graag tip top in orde houden.  Zo fijn, alles onder één dak! Kijk voor meer informatie over verkoopwagen op www.innovantrailers.nl

Last Updated on: December 28th, 2017 at 10:00 am, by


Written by