Skazz
Image default
Business

Waar moet een trouwlocatie aan voldoen

Tegenwoordig kan je op veel verschillende locaties elkaar het ja-woord geven. Een trouwlocatie moet natuurlijk altijd aan jullie wensen voldoen, je hebt altijd wel een soort droomlocatie in gedachten. Maar misschien kan je niet al je wensen afvinken, dan moet dit je toch een beetje bijstellen. Een aantal zaken voor de grote dag zijn belangrijk om goed uitgezocht te hebben. Hierin lees je wat zaken waar je rekening mee kan houden tijdens de zoektocht van jouw droomlocatie.

Belangrijkste zaken voor jullie trouwlocatie

Na lang zoeken hebben jullie en locatie gevonden die jullie bevalt! Bekijk de punten hieronder om zo tot de juiste beslissing te komen:

–        Toegankelijkheid. Is het voor alle bezoekers toegankelijk, ook voor je oma in de rolstoel. Zijn er genoeg parkeerplekken. Je wilt natuurlijk niet dat je bezoekers de halve stad af moeten lopen om bij jullie locatie te komen, vraag hier na en stem dit af met jullie gasten. Kan er overnacht worden, mocht dit nodig zijn voor jullie of jullie gasten.

–        Drank en catering. Het is handig on na te vragen aan de locatie of de drank en catering door de locatie wordt geregeld of je zelf een aanbieder kan inhuren. Dan kan er ook nog gekozen worden om hier een vast bedrag voor te betalen of per consumptie te betalen. Een belangrijk punt om na te vragen dus.

–        De kosten. De kosten van trouwlocaties lopen nogal uiteen. Dit heeft te maken met de verschillende locaties en aanbiedingen. Het is dus handig om een offerte aan te vragen bij de locaties die jullie voorkeur hebben. Zo heb je alvast een indicatie van de kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Dit maakt jouw locatie een droomlocatie

Kijk tijdens het bezoek aan de trouwlocatie eens naar de decoratie, verlichting en kleuren. Deze factoren kunnen de sfeer van jullie grote dag bepalen. Kijk bij de locatie of er voldoende ramen zijn en of er genoeg zonlicht aanwezig is. Bekijk of de kleuren en decoratie die op de trouwlocatie hangen bij jullie passen, of vraag of jullie zelf aanpassingen mogen doen om het eigen te maken.

Wil je muziek of geluid gebruik bij jullie speciale dag? Vraag dan even na of er een geluidsinstallatie aanwezig is. Check meteen of de kwaliteit van het geluid ook goed is. Je wilt geen krakende muziek op je feest hebben. Als alle punten van de trouwlocatie voldoen aan jullie wensen, boek deze dan snel! Zo wordt jullie trouwdag de beste dag uit jullie leven. Kom ook eens kijken bij de Kommensaal voor een leuke trouwlocatie.

 

Related Posts

Wat hoort bij een identificatieplicht?

Een mantelzorgchalet

Loopbaancoach in Ede?