Skazz
Image default
Business

Vespa LX windscherm

De Vespa LX is niet zo lang geleden opgevolgd door de Vespa Primavera. De verschillen zijn op het eerste gezicht niet zo groot, toch weet elk type weer wat vernieuwingen te bieden. Bezitters van een Vespa LX hoeven niet direct hun scooter naar de schroot te brengen, uiteraard kun je nog jarenlang genieten van dit prachtige model. Je zult wel af en toe wat onderdelen moeten vervangen en onderhoud moeten plegen. Heb je bijvoorbeeld al een Vespa LX windscherm? Of is het huidige scherm aan vervanging toe? Een Vespa LX windscherm kun je eenvoudig bestellen via de webshop, er zijn verschillende types en mogelijkheden.

 

Verschillende hoogtes Vespa LX windscherm

Er zijn verschillende Vespa scooters die worden geleverd als Touring editie, dan zit er een laag windscherm standaard op de scooter. Als je een Vespa LX hebt gekocht kun je die later nog monteren. Je kunt in dat geval een Vespa LX windscherm met compleet bevestigingsset kopen. Het is ook mogelijk het windscherm los te bestellen ter vervanging van de oude.

 

Meer dan doorzichtig

Een windscherm is meer dan een praktische aanvulling op jouw scooter, het is ook een versiering van jouw Vespa. Allereerst zijn er verschillende kleuren Vespa LX windschermen zoals smoke en geel. Die zijn wat donkerder en doen tevens dienst als zonnescherm. Je kunt ook voor een standaard doorzichtig windscherm kiezen, dit scherm verandert het uiterlijk van de Vespa LX. Er zijn zelfs Vespa LX windschermen met leuke motieven en opvallende afbeeldingen, daarmee wordt jouw Vespa LX een unieke scooter!

 

Kijk in de vespa windscherm webshop voor alle modellen en mogelijkheden.

Related Posts

Een advocaat in Ede voor al uw rechtshandelingen!

Glas in de loop der jaren

Wat hoort bij een identificatieplicht?