Skazz
Image default
Business

Vertrouw op een veilige Office365 back-up

Werkt u met Office 365, dan is uw data van u en is het maken van back-ups van uw e-mailitems en bestanden uw verantwoordelijkheid. Doet u dat niet, dan bent u na een bepaalde periode uw bestanden kwijt. Met Backupmyoffice365 kunt u dit voorkomen. Met deze unieke en veilige back-ups zijn al uw gegevens voor onbepaalde tijd goed beschermd opgeslagen. U kunt altijd bij uw data en het terugzetten van verwijderde data is in een handomdraai geregeld.

Waarom een professionele Office365 Back-up?

De standaard back-up opties van Office365 zijn over het algemeen onvoldoende. Per ongeluk verwijderde e-mails of bestanden zijn na 30 of 90 dagen voorgoed verwijderd terwijl medewerkers vaak pas na 140 dagen merken dat ze een bericht kwijt zijn. 

Kiest u voor een office 365 back-up van backupmyoffice365, dan worden al uw bestanden en e-mails langer bewaard dan de 30 of 90 dagen die als standaard worden gehanteerd. Door backupmyoffice365 wordt automatisch een back-up gemaakt van de bestanden binnen uw Office 365 omgeving. Zo verliest u nooit meer belangrijke e-mails en bestanden. 

De voordelen van een Office 365 back-up via backupmyoffice365

  • Uw e-mails en bestanden worden langer bewaard dan de standaard bewaartermijn van Office365. Zelfs per ongeluk verwijderde bestanden blijven bewaard.

  • Met deze back-up methode zijn altijd alle mails te vinden met de handige point-in-time functie.

  • Door deze back-up worden uw e-mails en bestanden beter beschermd voor bedreigingen van buitenaf. Malware en virussen krijgen geen kans.

  • Met back-ups van backupmyoffice365 voldoet u aan de specifieke eisen die voor uw bedrijf gelden voor dataopslag en de retentie hiervan.

  • Het systeem is enerzijds zeer geavanceerd, anderzijds erg eenvoudig in te regelen en te beheren. U heeft eenvoudig controle over al uw bestanden.

Hoe veilig is uw data met een back-up van backupmyoffice365?

Een gerenommeerde ICT-onderneming uit Scherpenzeel, te weten Hermac, beheert Backupmyoffice365. Hermac heeft een uitstekende staat van dienst en staat er garant voor dat BackupMyOffice365 een waterdicht systeem is.

Uw data wordt in Nederland opgeslagen op de state of the art apparatuur in het BIT datacenter in Ede. BIT voldoet aan alle benodigde certificeringen en wettelijke verplichtingen en is daarmee een veilige opslaglocatie voor uw data.

Related Posts

Een plantenwand: bijzonder, origineel en gezond

Handverlichting is erg praktisch

Laptop laten opschonen