Skazz
Image default
Business

Verantwoord dozen kopen

Wilt u dozen kopen? Dan bent u bij de Dozenhal aan het juiste adres. Dit bedrijf uit Ermelo is dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. Zij zijn er trots op om al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner te zijn voor uw inkoop van nieuwe en gebruikte dozen.

Kiest u altijd voor duurzame alternatieven? Bij de Dozenhal worden dozen hergebruikt, dit levert het milieu diverse voordelen op. Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km. aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg. luchtverontreiniging. Goede redenen voor de Dozenhal om de ‘groene’ doos op de markt te brengen!

Het kopen van een groene doos is een keuze

Een ‘groene’ doos is een gebruikte doos, maar tevens een doos uit een restpartij of een overproductie. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu.

Opkopen van gebruikte dozen

U kunt meewerken aan deze duurzame oplossing. Heeft u minimaal tien pallets aan dozen waar u niets mee doet? Gooi ze dan niet weg! De Dozenhal koopt de dozen graag van u over. Vul het verkoopformulier in en zij komen de dozen bij u ophalen.

Kopen van ‘groene’ dozen

De opgekochte dozen worden zorgvuldig gecontroleerd en vervolgens voor verkoop beschikbaar gesteld. Hiermee biedt Dozenhal ondernemers een duurzaam alternatief voor verpakkingsmateriaal aan. Een alternatief waarmee u niet alleen het milieu ontlast, maar ook uw portemonnee.

Zo werkt het kopen van doos bij de Dozenhal

  • Zoek uw doos in de voorraad. Er zijn 2500+ goedkope dozen op voorraad.
  • Ontvang een offerte op maat voor uw dozen. Deze offerte ontvangt u per e-mail binnen één werkdag.
  • U gaat akkoord met het voorstel van de Dozenhal.
  • De dozen worden door de Dozenhal op uw locatie geleverd. Het transport vindt in eigen beheer plaats.

Heeft u uw bestelde dozen direct nodig? Geen probleem, dankzij het eigen transport van De Dozenhal kunnen zij de volgende dag al leveren.

Related Posts

De goedkoopste opslagruimtes vind je in Diemen

Airco huren Rotterdam

Interieurprojecten van GRIP