Riforma hielp ons veel tijd te besparen


Posted On May 31 2017 by

Mijn partner en ik zijn heel erg tevreden over de samenwerking met het bedrijf Riforma uit Retie. We leerde deze organisatie kennen via de website https://www.riforma.be. 

Enkele maanden geleden hebben mijn partner en ik een boekenwinkel in combinatie met koffiebar geopend in het hartje van Vlaams Brabant. Alle interieurstukken hebben we bijeengesprokkeld op rommelmarktjes en in de kringloopwinkels.

 

We hebben dan aan de firma Riforma gevraagd om al onze meubelstukken te zandstralen zodat wij er een nieuwe laagje verf op konden zetten. Bij Riforma vertelde ze ons dat ze sinds enige tijd de nieuwe techniek ‘luchtgommen’ gebruiken. Luchtgommen is een techniek die in tegenstelling tot zandstralen de oude materialen geen blijvende schade toebrengt. Luchtgommen is ook voordeliger en bovendien milieuvriendelijk. 

We waren heel erg tevreden over het resultaat maar ook over de klantvriendelijkheid bij Riforma. Ondertussen hebben we onze meubelen allemaal een nieuw kleurtje gegeven. En is de koffiebar/ boekenwinkel al omgetoverd in een gezellige plaats waar je rustig iets kan drinken en een kan wegdromen in een mooi boek. Ook onze grote oude boekenkast van 3 meter breed en 2 meter hoog, is helemaal opgefrist. Zelfs het houten laddertje vooraan hebben we onder handen genomen. Het resultaat mag er best zijn. Mijn partner en ik zijn er enorm trots op. Maar zonder het vakmanschap van Riforma had het ons veel meer tijd en moeite gekost .

https://www.riforma.be/

Last Updated on: January 28th, 2018 at 10:11 pm, by


Written by