Occasions Ede


Posted On Jul 26 2019 by

Occasions zijn tweedehands auto’s die opnieuw beschikbaar staan voor verkoop. Occasions zijn voornamelijk te vinden bij autobedrijven en occasionbedrijven.

Occasions

Bij het rafiautos occasions Ede zijn er occasions te vinden van hoge kwaliteit. Een van de grote voordelen van occasions is dat je geen hoofdprijs betaald voor de auto. Dat is natuurlijk omdat de auto tweedehands is maar dat gaat niet ten koste van kwaliteit. Er is ook altijd bekend wat er voorheen met de auto is gebeurd en wat de stand van de kilometerteller is.

Bij de autogarage is het doel om de koper naar huis te laten gaan met een gevoel van voldoening. Bij de aangekochte occasion zit natuurlijk ook het verkoopbewijs, het kentekenbewijs, onderhoudshistorie en dergelijke zodat u hier niet naar om hoeft te kijken. Bij deze dealer weet u zeker wat de situatie van de auto is en dat u bent verlost van onzekerheden.

Kennis van de garage

Bij occasions Ede is er sprake van een ruime kennis van auto’s van vele merken. Omdat occasion dealers niet gebonden zijn aan een automerk is er brede kennis aanwezig van de bekende- en onbekende merken. Ook op het gebied van repareren, onderhoud en de Algemene Periodieke Keuring ( APK keuring ) is de kennis in huis om u nu, of in de toekomst te kunnen voorzien van deze kwalitatieve diensten.


Last Updated on: July 26th, 2019 at 9:38 am, by


Written by