Skazz
Image default
Business

Maatwerk zwevende tv meubels

Design van Spectral zwevende tv-meubels is speels, los en messcherp

De grote stad als smeltkroes van culturen, barstensvol jonge, enthousiaste professionals. Een dynamische wirwar van mensen die met elkaar samenwerken, discussiëren, genieten, bezinnen en liefhebben. In de stad is eenvormigheid ongewenst, iedereen draagt zijn eigen standpunt uit. Dat zijn de kernwaarden die aan de wieg stonden van het urban lifestyle design van Spectral. Dit urban lifestyle design vindt u terug in de zwevende tv-meubels van Spectral. Speels, los, relaxt, maar messcherp als het moet.

 

De muziek gaat door met Spectral zwevende tv-meubels

Een Spectral tv-meubel is al van ver te herkennen aan het ontwerp. Een stijl die past bij de nieuwe generatie en bij de global village waarin we leven, waarin afstand, taal en tijdzones geen belemmering meer zijn. Een global village waar ruimte is voor iedereen, wat je achtergrond ook is. Een wereld waar continu informatie wordt gedeeld en muziek en video wordt gestreamd, waar je ook bent, op het werk of onderweg, overal is muziek en video. En Thuis? Thuis is er een waanzinnige installatie voor video en muziek, geplaatst in een tv meubel op maat van Spectral, want de muziek gaat door en mixt met het tijdloze design van het meubel.

 

Het urban lifestyle design van Spectral zwevende tv-meubels

De nieuwe generatie leeft het leven in up-tempo, met informatie, beeld en geluid beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. Maar soms wordt er teruggeschakeld naar low gear, chillen met een vriend en focus op dat ene beeld, die ene film, dat ene concert van die componist, al lang overleden, maar zó mooi. Even pas op de plaats, om daarna weer fullspeed door te gaan met leven en genieten in de grote stad. Dat is de urban lifestyle. Dat is het design van Spectral zwevende tv-meubels.

Related Posts

Ook in Arnhem ICT als water uit de kraan

het uiterlijk wat je wilt

Nieuw huis gekocht