Skazz
Image default
Business

Interieurprojecten van GRIP

Bij GRIP is het mogelijk om begeleiding te krijgen bij uw interieurprojecten. Wij proberen dan de balans te zoeken tussen vormgeving en functionaliteit. Veel mensen hebben namelijk het idee dat interieurdesigners er eigenlijk alleen maar zijn om een veel te extravagante en over-the-top interieurs te ontwerpen voor hun klanten met te veel geld. Echter, een interieur ontwerpen is juist een manier om de binnenkant van uw woning volledig op u te laten aansluiten. Daarbij is het belangrijk dat alles er niet alleen goed uitziet, maar ook dat het niet onpraktisch wordt. Bijvoorbeeld een gigantische eikenhouten tafel die erg mooi eruit ziet, maar ook veel te veel ruimte inneemt en te groot is om gezellig met het gezin aan te zitten. Daar doen wij van GRIP  niet aan. Wij zijn er om geen grip te verliezen op kwaliteit, budget en planning. Ga naar gripinterieurprojecten.nl voor meer informatie.

Interieurprojecten van GRIP: voor overzicht

Bij GRIP kunt u terecht om het overzicht voor uw interieurprojecten te behouden. Wij maken uw project zelfs zo inzichtelijk dat het moment dat u de drempel van uw voordeur doorstapt het al complete herkenning is van uw nieuwe woning. Wij van GRIP beseffen namelijk dat ruimtes waarin u met elkaar vergadert, werkt, of collega’s ontmoet moet aansluiten op u. De ruimte moet er juist voor zorgen dat u geïnspireerd blijft en gemotiveerd om te werken. Er is uit onderzoek ook gebleken dat de indeling van ruimte, materialen en kleuren invloed hebben op de productiviteit en de beleving van medewerkers. Daarom streeft GRIP ernaar om een optimale balans te bereiken tussen een mooie, maar toch functionele werkplek. 

Kies voor GRIP

Met GRIP wordt het weer makkelijk om alles op een rijtje te krijgen en de bomen door het bos te kunnen zien. We beginnen met het in kaart brengen van alle wensen en eisen omtrent de personeelsbezetting, beoogde sfeer, locatie en vierkante meters. Op basis hiervan gaan we op zoek naar passende huisvesting. Vervolgens bepaalt u de top 3. Dat wil zeggen: kwaliteit, budget en planning, en in welke volgorde deze drie dingen voor u prioriteit hebben. Alle keuzes tijdens het traject worden hierop gebaseerd.

Related Posts

SIP trunk, populaire spraakcommunicatie

Toepassingen van codering

Efectieve lesaanpak van rijschool Nieuwegein