Skazz
Image default
Business

Hosted telefonie van De Nederlandse Provider

Hosted telefonie is een van de keuzemogelijkheden nu de ISDN lijnen gaan verdwijnen. Dit werd bepaald door KPN laatst, en nu moet heel zakelijk Nederland aldus gaan overstappen op hosted telefonie, of SIP Trunk. Dat is een lastige keuze, zeker als u er zelf weinig verstand van hebt. Daarom proberen wij van De Nederlandse Provider dit zo eenvoudig mogelijk te maken, met onze expertise. In dit artikel zullen het hebben over hosted telefonie en de voordelen ervan. Zo bent u in ieder geval beter geïnformeerd dan voordat u dit stukje tekst heeft gelezen.

Hosted telefonie, wat is het en waarom moet ik het hebben?

Wat is hosted telefonie eigenlijk? Wat houdt hosted telefonie nou in? Hosted telefonie is een methode die gebruik maakt van Voice over IP, oftewel VoIP. Het is een nieuwe techniek van telecom die sneller en beter werkt dat de oudere technologie. Wat hosted telefonie speciaal maakt is dat jouw organisatie vanaf moment van aansluiting belt met een telefooncentrale die in de cloud zit. Hiermee zijn een heleboel voordelen verbonden! Ten eerste is uw nieuwe telefooncentrale dus geen fysieke telefooncentrale meer, dat betekent dat uw organisatie geen last meer heeft van dure onderhoudscontracten, want de telefooncentrale hoeft niet onderhouden te worden. Dat scheelt alweer. Het tweede grote voordeel van hosted telefonie is dat uw organisatie er behoorlijk mee kan besparen op abonnementen en gesprekskosten. Al met al is hosted telefonie daarom een goede investering voor de toekomst.

Wat nog meer?

Wilt u nog meer voordeel halen uit hosted telefonie? Nou vooruit dan maar. Naast het besparen op onderhoudscontracten en abonnements en gesprekskosten kunt u ook rekenen op een receptioniste post. Hiermee kunt u de actuele beschikbaarheid van uw collega’s bekijken. Daarbij wordt u met hosted telefonie ook doorgeschakeld bij calamiteiten. Oproepen worden dan omgeleid naar een uitwijklocatie of mobiel telefoonnummer. Tot slot heeft hosted telefonie het grote voordeel dat er tal van nieuwe functies beschikbaar worden zoals vast mobiel integratie of een koppeling met bedrijfssoftware. U ziet het, hosted telefonie betekent eigenlijk alleen maar voordeel op voordeel. Gaat u al overstappen met De Nederlandse Provider?

 

Related Posts

Het gebruik van enkel glas

Op zoek naar opslagruimte Amsterdam Oost?

Studiemotivatie na een dyslexie test