Het traject voor re-integratie 2e spoor bij ADXpert


Posted On Jan 22 2018 by

Als werkgever bent u op zoek naar een organisatie die kan begeleiden bij het traject van re-integratie 2e spoor. ADXpert wil u hier graag verder mee helpen, wij begrijpen dat u als werkgever al genoeg aan uw hoofd heeft, en maken het volgen van het re-integratie 2e spoor traject zo zorgeloos en eenvoudig mogelijk voor u. Met ADXpert aan het roer voor re-integratie 2e spoor zult u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het zelf zorgen zitten maken en begeleiden van het traject, wij nemen alle zorgen uit uw handen! Maar waarom zou u nou juist voor ADXpert kiezen bij re-integratie 2e spoor?

Waarom ADXpert voor re-integratie 2e spoor?

Er zijn ontzettend veel redenen om voor ADXpert te kiezen bij re-integratie 2e spoor. Ten eerste is onze aanpak in de kern doelgericht en pragmatisch, wij maken gebruik van de Oplossingsgerichte Benadering in het begeleiden van re-integratie 2e spoor. In ons traject van re-integratie 2e spoor zorgen wij ervoor dat uw werknemer allerlei arbeidsmarkt versterkende interventies krijgt zoals een cv-check, een sollicitatietraining, LinkedIN instructie en netwerkversterking. Alles wat uw werknemer nodig heeft om omgeschoold te worden volgens re-integratie 2e spoor. Wij zetten ook TrjcT in, een vacaturebank die bekend staat om hun innovatieve ideeën en aanpak. De focus ligt er bij ADXpert voor re-integratie 2e spoor op het vinden van ander werk, of een nieuwe werkervaringsplek voor uw werknemer. Gedurende het hele traject van re-integratie 2e spoor krijgt uw werknemer ook multidisciplinaire ondersteuning bij ADXpert van een psycholoog, een arbeidsdeskundige en een coach. De communicatie tussen u en de coach wordt door ons geregeld en is kort en helder. Hier krijgt u ook een maandelijkse rapportage, zodat u het traject van re-integratie 2e spoor op de voet kan volgen zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Bezoek ADXpert op de website

ADXpert heeft een website waar u terecht kunt voor verdere vragen, en om contact met ons op te nemen! Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat ADXpert voor re-integratie 2e spoor de beste keuze is, en kijken uit naar de samenwerking! Kijk voor meer informatie op www.adxpert.nl

Last Updated on: January 22nd, 2018 at 2:21 pm, by


Written by