Skazz
Image default
Business

Het traject voor re-integratie 2e spoor bij ADXpert

Als werkgever bent u op zoek naar een organisatie die kan begeleiden bij het traject van re-integratie 2e spoor. ADXpert wil u hier graag verder mee helpen, wij begrijpen dat u als werkgever al genoeg aan uw hoofd heeft, en maken het volgen van het re-integratie 2e spoor traject zo zorgeloos en eenvoudig mogelijk voor u. Met ADXpert aan het roer voor re-integratie 2e spoor zult u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het zelf zorgen zitten maken en begeleiden van het traject, wij nemen alle zorgen uit uw handen! Maar waarom zou u nou juist voor ADXpert kiezen bij re-integratie 2e spoor?

Waarom ADXpert voor re-integratie 2e spoor?

Er zijn ontzettend veel redenen om voor ADXpert te kiezen bij re-integratie 2e spoor. Ten eerste is onze aanpak in de kern doelgericht en pragmatisch, wij maken gebruik van de Oplossingsgerichte Benadering in het begeleiden van re-integratie 2e spoor. In ons traject van re-integratie 2e spoor zorgen wij ervoor dat uw werknemer allerlei arbeidsmarkt versterkende interventies krijgt zoals een cv-check, een sollicitatietraining, LinkedIN instructie en netwerkversterking. Alles wat uw werknemer nodig heeft om omgeschoold te worden volgens re-integratie 2e spoor. Wij zetten ook TrjcT in, een vacaturebank die bekend staat om hun innovatieve ideeën en aanpak. De focus ligt er bij ADXpert voor re-integratie 2e spoor op het vinden van ander werk, of een nieuwe werkervaringsplek voor uw werknemer. Gedurende het hele traject van re-integratie 2e spoor krijgt uw werknemer ook multidisciplinaire ondersteuning bij ADXpert van een psycholoog, een arbeidsdeskundige en een coach. De communicatie tussen u en de coach wordt door ons geregeld en is kort en helder. Hier krijgt u ook een maandelijkse rapportage, zodat u het traject van re-integratie 2e spoor op de voet kan volgen zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Bezoek ADXpert op de website

ADXpert heeft een website waar u terecht kunt voor verdere vragen, en om contact met ons op te nemen! Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat ADXpert voor re-integratie 2e spoor de beste keuze is, en kijken uit naar de samenwerking! Kijk voor meer informatie op www.adxpert.nl

Related Posts

Op vakantie met de camper

Ben je op zoek naar ander of nieuw werk?

Slotenmakers in Rijswijk