Skazz
Image default
Business

GPS Tracker

Een GPS Tracker kan op vele verschillende manieren gebruikt worden. Het kan gebruikt worden voor de automatisering van Rittenregistratie, maar voor nog veel meer. Met behulp van een track and trace systeem kun je nauwkeurig voertuigen in de gaten houden en deze kennis gebruiken.

 

Hoge kwaliteit

Global Trackmarks heeft verscheidene GPS Trackers van hoogwaardige kwaliteit. Sommige van de modellen zijn zo precies, dat op de meter nauwkeurig gemeten kan worden waar een auto gereden heeft. Dit wordt een ultra kort interval genoemd. Bij de meeste auto’s en vrachtwagens is dit niet nodig. Wanneer een vrachtwagen een paar honderd kilometer per dag aflegt, hoef je niet elke meter die hij heeft gereden te controleren. Bij sommige auto’s is dit echter wel heel handig.

 

Ultra kort interval

Strooiwagens kunnen goed gebruik maken van GPS Trackers en een track and trace systeem met een ultra kort interval. Het is voor een gemeente belangrijk om precies te weten waar gestrooid is en waar niet. De gemeente kan dit tenslotte weer doorgeven aan de inwoners van het desbetreffende dorp of stad. De inwoners weten zo precies waar het glad is op straat en waar niet. Ook met veegwagens kan een ultra kort interval van pas komen. Een veegwagen kan hierdoor precies zien op het track and trace systeem waar hij de vorige dag was gebleven en waar hij weer verder moet gaan.

 

GPS Tracker van Global Trackmarks

Voor een gemeente kan het dus handig zijn om GPS Trackers aan te schaffen. Bekijk rustig alle mogelijke modellen die er zijn van Global Trackmarks en kies uit wat je nodig hebt. Voor advies over het beste track and trace systeem kun je altijd de experts van Global Trackmarks benaderen. De specialisten willen altijd graag uitleg geven over de verschillende typen GPS Trackers die ze hebben.

 

https://www.globaltrackmarks.nl/

Related Posts

Een mantelzorgchalet

Ik zoek een opslagruimte in Delft!

Een veranda laten bouwen door een bouwbedrijf uit Veenendaal