Skazz
Image default
Business

Een sieraden display

Een sieraden display is super handig wanneer je zelf eigenlijk een te volle sieradenkistje hebt. Bovendien, het is een veel leukere manier om je sieraden te presenteren. In zo’n kistje zitten ze uit het zicht, terwijl het met een sieraden display mogelijk wordt om met ze te pronken. We weten allemaal hoe irritant het is om een heleboel oorbellen door elkaar te zien liggen, waarbij je ruim vijf minuten bezig bent om een paar bij elkaar te zoeken in de ochtend. Nova heeft oorbellenrekjes waar alle oorbellen gewoon naast elkaar opgehangen kunnen worden, waardoor het weer eenvoudig wordt om een paar uit te zoeken om de rest van de dag te gaan dragen.

Een sieraden display voor in de winkel

Ook in winkels zijn sieraden displays onmisbaar. Wie zou nog sieraden verkopen wanneer ze allemaal in sieradenkistjes zitten die dicht zitten? Bij een goed sieraden display is het juist de kunst om een sieraad zo te presenteren dat de kans dat het gekocht wordt enorm wordt vergroot. Neem bijvoorbeeld de klassieke kettingen displays, een ovaal met inkepingen aan de zijkanten waaraan een ketting gehangen wordt. Als je er zo naar kijkt, is dat wel een groot ding dat gebruikt wordt om een kettinkje te presenteren. Juist doordat zo’n kettingen display zo groot en leeg is, wordt de aandacht getrokken naar het prachtige sieraad dat eraan hangt. De aantrekkelijkheid van de presentatie zorgt er weer voor dat klanten eerder geneigd zijn het sieraad te kopen.

Handige dingetjes

Naast sieraden displays verkoopt Nova nog veel meer handige dingetjes. Neem onze zonnebrillen display, een simpele houten doos met allemaal vakjes voor de verschillende zonnebrillen. Juist door zo’n doos te gebruiken met een slotje aan de voorkant, krijgt de klant impliciet een gevoel van exclusiviteit binnen. Alsof de doos speciaal is opengemaakt voor de klant om even naar binnen te kunnen kijken. Tot slot verkoopt Nova ook ontzettend handige reis etuis voor sieraden. Ooit je afgevraagd hoe je in hemelsnaam je favoriete sieraden mee kunt nemen op vakantie? Het antwoord is een reisetui van Nova, hier passen alle sieraden in.

Related Posts

Linkbuilding uitbesteden? | SAM Online Marketing

Het vergroten van borsten

Brabantse kleuren enorm populair tijdens carnaval