Een grafsteen ontwerp bedenken kan Artea als de beste!


Posted On Nov 28 2017 by

Iedereen komt op een moment in zijn leven waarbij ze een geliefde of dierbare verliezen. Daarom wilt u natuurlijk voor diegene een mooi grafmonument geven als gedenkteken. Maar hoe bedenkt u nou een gedenkteken voor uw geliefde die het beste bij hem of haar past? Want het is niet zomaar een dagelijkse bezigheid, een grafsteen of monument bedenken voor uw dierbare of geliefde. Daarom helpt Artea grafmonumenten u graag met het ontwerp en het produceren van een mooi en bijzonder grafmonument of grafsteen voor degene die u bent verloren.

Van grafsteen tot as artikelen, Artea heeft het allemaal

Wij van Artea willen u graag helpen met het vertalen van uw dierbare zijn verhaal in de vorm van een grafsteen of grafmonument. Samen met u zorgen we ervoor dat de persoon niet snel wordt vergeten door de mensen om zich heen. Ons assortiment bij Artea grafmonumenten is zeer breed in artikelen. Zo kunt u kiezen voor een op maat gemaakte grafstenen, of 1 uit onze bestaande collectie. Voor elk mens is er wel een grafsteen met zijn naam geschreven. Bovendien bieden wij ook as artikelen aan voor de klanten die iets anders willen dan een grafsteen. In ons assortiment kunt u kiezen uit, Urnen, urn monumenten, assieraden en glasobjecten. Deze artikelen zijn er speciaal voor de klanten die hun geliefde of dierbare dichtbij hun willen houden of juist willen uitstrooien op een speciale plek.

Garantie op de grafstenen of andere artikelen

Wij van Artea zorgen ervoor dat alles met de grootste zorg wordt behandeld. Hoe beter de voorbereidingen en de samenwerking met u, hoe beter de kwaliteit van het geleverde werk wordt. Omdat wij vooral werken met natuurlijke producten, is er een kans dat er een onvolkomenheid voordoet. Daarom geeft Artea grafmonumenten u 15 jaar garantie op graniet breuk. Voor garantie op onze andere producten kunt kijken op onze website van Artea.

Contact

Wilt u contact met Artea? of een afspraak maken met ons? Dat is mogelijk! Al onze contactgegevens staan op onze website arteagrafmonumenten.nl. U kunt ook op bezoek komen in één van onze filialen in Veenendaal en Alkmaar. Ons team staat er voor u klaar om te helpen!

Last Updated on: December 13th, 2018 at 11:21 am, by


Written by