Skazz
Image default
Business

Doosletters

Doosletters onmisbaar voor uw organisatie

Hoe je je organisatie naar buiten toe presenteert, is van belang voor de bekendheid en het succes van het bedrijf. Een positief gevoel kweken bij uw (potentiële) klantenkring over uw organisatie of over de producten die uw organisatie levert, kan reeds met een kleine investering. Zo kunt u zich om meerdere redenen afvragen of uw bedrijfspand ook de stijl en ‘brand’ van uw organisatie ademt, dit kan bijvoorbeeld met doosletters.

 

Doosletters als effectieve reclame voor uw organisatie

De kans is groot dat u ze ongetwijfeld al zijn opgevallen, vanaf de snelweg, in een drukke winkelstraat: de doosletters op de gevel van een bedrijf. Wellicht niet eens zo zeer met alle aandacht. Maar dat hoeft ook niet. Uit onderzoek blijkt dat onbewuste waarneming (dus dat je de doosletters wel snel ziet maar niet uitgebreid bekijkt), ervoor zorgt dat je merknamen uiteindelijk beter onthoudt. En uit onderzoek blijkt dat mensen uiteindelijk voor die producten / diensten kiezen waar ze onbewust mee bekend zijn.

Uw brand op doosletters

Uiteindelijk is het natuurlijk ook de bedoeling dat uw organisatie en uw producten en diensten onder uw klantenkring populair en geliefd wordt en ‘onbekend maakt onbemind’. Heeft uw organisatie al enige bekendheid en heeft u reeds een ‘brand’ of ‘duidelijke signatuur’ opgebouwd in uw branche? Dan is het misschien een idee om een wat grotere investering te doen in doosletters. Welke vormen en maten bij uw organisatie het beste passen op dit moment, is nog niet zo makkelijk te bepalen. Gelukkig kunnen wij u daarin met onze ervaring, van advies voorzien.

Related Posts

De beste stoffenbeurzen

Loodgietersbedrijf Leiderdorp

Koop nu uw unieke en grote sauna handdoek!