Skazz
Image default
Business

De nieuwste verbouwingstrends van 2018

Soms vergis je je in hoeveel er komt kijken bij de verbouwing van een huis. Je denkt misschien alleen aan het dak, de muren en wellicht een nieuwe keuken, maar er zijn nog veel meer onderdelen die je aan kunt pakken. Om je alvast een beetje inspiratie te geven voor wanneer je jouw huis wilt laten verbouwen, hebben we de belangrijkste trends voor het jaar 2018 voor je op een rij gezet!

Heel veel glas

Glas, glas, heel veel glas. Men houdt nou eenmaal van zonlicht en van de buitenlucht, maar heeft niet altijd zin om buiten te zitten. Daarom is het plaatsen van extra glas in de woning een goed alternatief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plaatsing van een serre, maar ook minder rigoureuze oplossingen zoals een glazen achterkant van de woning. Dit biedt niet alleen de gelegenheid aan zonlicht om binnen te komen, maar is ook zeer duurzaam. En laat duurzaam nou net de trend van 2018 zijn. Het wordt steeds goedkoper om duurzaam te zijn en de besparingen op de energierekening kunnen steeds flinker worden. Het plaatsen van extra glas in de woning is dan ook een goed begin.

Een duurzaam dak

Een duurzaam dak? Wat is dat nou weer?

Dit klinkt inderdaad een beetje omslachtig, maar het komt er wel op neer. Eigenlijk is het niet meer dan de plaatsing van zonnepanelen op jouw dak. Op die manier gebruik je jouw dak om energie te besparen. Het is misschien een investering, maar door de beperkte terugverdientijd heb je het er na enkele jaren al uit.

Ben je op zoek naar een professional die jou kan adviseren en bijstaan in de plaatsing van zonnepanelen op jouw dak? Dan ben je bij Dakster Dakbedekking exact op de juiste plek!

Warmtepomp

Hét item van het jaar 2018 om in jouw huis te zetten, is de warmtepomp. Een warmtepomp doet je een hoop besparen op jouw energierekening. De aanschaf van een warmtepomp wordt steeds meer aangemoedigd door de overheid. Wil je alles weten over warmtepompen? Lees dan verder!

 

http://dakster.nl/

Related Posts

Hosted telefonie van De Nederlandse Provider

Bureau gebruiken wij allemaal

Led buizen in alle soorten en maten