Skazz
Image default
Business

Bewindvoering uit Tiel heeft mij echt geholpen!

Bent u op zoek naar bewindvoering in de omgeving van Tiel? Dan bent u bij Prio Bewindvoering aan het juiste adres. Prio bewindvoering is het bedrijf die u kan helpen met alles wat te maken heeft met uw financiën.

Waarom kiezen voor bewindvoering uit Tiel?

De redenen waarom mensen voor onze bewindvoering Tiel kiezen is eigenlijk heel simpel. Bij Prio Bewindvoering houden we van persoonlijk contact met onze klanten. Daarom gaan wij altijd, als u zich aan heeft gemeld bij ons, bij thuis op bezoek. Daar kunnen we in een veilige omgeving praten over uw situatie en kennismaken. Wij luisteren graag naar uw verhaal en wat de reden is waarom u voor deze service kiest. Na het gesprek bespreken we een paar afspraken met u en gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen. Daarna bespreken we de werkwijze waar wij mee werken. Dit gaat als volgt. Eerst open we drie rekeningen bij de ING voor u. Dit zijn de beheer-, leefgeld- en spaarrekening. Deze hebben wij nodig om uw financiële zaken op orde te krijgen voor u.

Ervaring

‘Al vanaf kleins af aan had ik moeite met rekenen en met cijfers. Dus dat in combinatie met financiën is niet het beste. Daarom zocht ik hulp bij Prio Bewindvoering. Het eerst wat er gebeurde was dat zij bij mij thuis op zoek kwamen om kennis te maken. Daarna begon het intakegesprek over waarom ik voor hun service had gekozen. Het was een zeer fijn gesprek. Ik had het gevoel dat ik alles in vertrouwen kon vertellen aan hun. Daarna gingen ze de werkwijze met mij doornemen en vragen of ik het daar mee eens was. Ik ging akkoord en daarna zijn er drie nieuwe rekeningen bij mij geopend. Toen dat eenmaal gebeurt ging de samenwerking van start. Tot nu toe gaat de samenwerking super! Ik had geen beter bedrijf dan Prio Bewindvoering kunnen vragen voor mijn financiën.’

Contact met Prio Bewindvoering

Bent u ook benieuwd wat Prio Bewindvoering voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Prio Bewindvoering voor meer informatie over de services en diensten. Daar vindt u ook de contactgegevens van het bedrijf.

 

Related Posts

Heb je moeite met het krijgen van feedback van je consumenten, raadpleeg NederlandReview!

Een goede fietsenmaker in Veenendaal gezocht

Stoelen met wieltjes voor in de eetkamer