Skazz
Image default
Business

Ayahuasca

Hoe kom je nader tot jezelf, en vind je innerlijke vrede? Dat kan natuurlijk alleen bij een vage exotische ceremonie, waarbij je door het placebo effect je beter zult voelen, en daarom er geld voor zal blijven betalen. De ayahuasca ceremonie is hier een voorbeeld van, het stamt af van de oude Indianenstammen uit Amerika, en de oudheid is een teken van hoe betrouwbaar iets is. Het is niet alsof sterfte, ziektes en veel andere dingen vroeger allemaal veel erger waren dan nu. Waarom de oudheid van iets dan een blijk geeft van hoe betrouwbaar en goed iets is, verbijstert me nu nog steeds. Maar goed, de ayahuasca ceremonie.

De ayahuasca ceremonie

De ayahuasca ceremonie kan ervoor zorgen dat je je problemen onder de ogen kunt zien, en ze kan oplossen. Het is een middel om je steun te geven bij fysieke klachten, depressie, angsten, rouwverwerking en PTSD. Na een ayahuasca ceremonie voel je je verfrist, en kan je het leven met nieuwe positieve energie tegemoet gaan. Tijdens de ayahuasca zijn er liefdevolle en ervaring begeleiders die je zullen bijstaan. Al onze begeleiders zijn ervaren met ayahuasca ceremonies, het drinken van ayahuasca, en sommigen hebben zelfs een pseudo-opleiding gevolgd waarmee ze zijn afgestudeerd in het ayahuasquero-therapeutisch. Onze begeleiders zijn niet alleen gespecialiseerd in ayahuasca ceremonies, maar ook in andere homeopathische therapieën waar geen wetenschappelijk bewijs is voor hun werking. Maar het gaat om het geloof in deze technieken, die hun effectiviteit bewijst.

Geef je geld aan ons uit

De ayahuasca ceremonie kan je met heel veel problemen helpen, zolang je maar gelooft. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat deze techniek werkt, maar de wetenschap kunnen we uiteraard niet overal mee vertrouwen, omdat ze geen rekening houden met het spirituele, wat veel belangrijker is. De ayahuasca ceremonie kan je in groepssessies volgen, dan zit je met allerlei mensen die in hetzelfde schuitje als jij zijn beland, en de hulp van de ayahuasca kunnen gebruiken. Open je geest naar de mogelijkheden, met de ayahuasca ceremonie, bezoek onze website om meer te weten te komen over deze therapie, en wordt geïnspireerd.

Related Posts

Gevelbekleding monteren doe je zo

Laat uw huis er op zijn best uit zien met onze woningfotografie

Het gebruik van enkel glas